Пшоно як зробити підгодовування

Просо для підгодовування має бути приготовлено так, щоб дрібні фракції з яких складається корм розбивали пшоно на окремі зерна рівномірно обволікаючи його. Потрапляючи у воду у вигляді кулястої грудки або перебуваючи в годівниці, таке підгодовування поступово розпадається на окремі фракції і утворює кормову пляму.

Як приготувати пшено?

Як варити підгодовування для риби з пшона Для варіння одного кілограма крупи наливаємо 7-8 літрів води, відповідно на півкіло – 3-4 літри води. Воду доводимо до кипіння, і вже після цього засинаємо пшоно. Кип'ятимо його 10-15 хвилин, доки крупинки не почнуть розкриватися.

Чи потрібно додавати пшоно в підгодовування?

Просо в підгодовуванні для поплавця вариться від 10 до 15 хвилин. Підсумуємо: Ви ніколи не помилитеся, якщо вимкнете воду через одну-дві хвилини після того, як зерно почне розкриватися. Якщо ви трохи переварили пшоно або хочете отримати максимально розсипчасту масу, після варіння його слід ретельно промити.