Що робити, якщо їжа гостра

Молочні та кисломолочні продукти чудово допомагають погасити пожежу у роті. Якщо ви з'їли щось дуже гостре, краще не запивати це водою чи пивом. Ідеальний варіант – молоко. Йогурт і сметана, до речі, теж досить непогано справляються із цією проблемою.11 лют. 2015 р.

Що робити, якщо занадто гостра страва?

В більшості випадків занадто перчену їжу можна "врятувати".

  1. Додати більше продуктів
  2. Додайте цукор
  3. Приготуйте овочевий салат
  4. Покладіть молочні продукти
  5. Зробіть страва кисліше
  6. Додати злаки або горіхи
  7. Якщо переперчили м'ясо чи фарш

Збережена копія

Чим можна усунути гостроту?

Тому для нейтралізації прянощі у більшості своїх страв вони використовують лимонну кислоту, оцет або навіть кетчуп. Одна ложка може створити справжнє диво і зробити смак збалансованим. Він та інші підсолоджувачі додають інший відтінок смаку, який може нейтралізувати прянощі. Збережена копія