Як можна замаринувати перець чилі

Що можна зробити з пекучим перцем?

Як позбутися печіння

  1. Хлорне вапно + вода У деяких сім'ях для дезінфекції всього і все досі користуються хлоркою. …
  2. Харчова сода + вода або рідке мило Пекучі олії можна нейтралізувати за допомогою гідрокарбонату натрію. …
  3. Спирт Капсаїцин також розчиняється у спирті. …
  4. Рослинна олія …
  5. Молоко та молочні продукти

Як можна використовувати перець чилі?

Використовують його у свіжому, висушеному, замороженому та маринованому вигляді. Перець не втрачає своїх властивостей під час термічної обробки. Свіжі плоди перцю використовуються у стравах з м'яса, птиці та риби, в овочевих салатах та рагу, в азіатських супах, як приправа до пасти та рису, у соусах та заправках.