Як правильно варити харчо з баранини

Скільки рису класти в суп харчо?

Суп харчо з яловичини з рисом

  1. яловичина на кістки – 1 кг
  2. питна вода – 2,5 л
  3. Мал – 120 г
  4. томатна паста – 2 ст. л.
  5. цибуля середнього розміру – 4 шт.
  6. олія – 2 ст. л.
  7. борошно – 1 ст. л.
  8. корінь петрушки – 1 шт.

Яким має бути суп харчо на смак?

Харчо – національний грузинський суп із яловичини з рисом. Традиційний харчо дуже пряний, гострий, з великою кількістю часнику та зелені і набагато густіше, ніж інші супи. Рецептура супу "Харчо" ТМ "Доктор смак" дозволяє передати традиційний смак і при цьому не витратити багато часу на приготування.