Як правильно варити варення із суниці

Як зварити густе варення із суниці?

Приготування

  1. 1․ Наріжте полуницю невеликими шматочками. …
  2. 2․ Додайте 200-250 г цукру та сік лимонів. …
  3. 3․ Відкиньте ягоди на друшляк, а весь сік, що утворився, злийте в каструлю.
  4. 4․ Всипте до соку цукор, що залишився. …
  5. 5․ Викладіть у сироп ягоди. …
  6. 6․ Розкладіть варення за стерилізованими банками, закатайте і переверніть.

Де зберігати варення із суниці?

Зберігають варення у сухому, захищеному від світла місці при температурі +12… + 15 ° С. Пастеризоване варення можна зберігати за будь-якої температури, але не нижче 0°С.