Вставте ніж у отвір між м'якоттю перцю та насінням. Акуратно ведучи лезом уздовж стінки овочів, розріжте всі мембрани і вийміть серцевину. Потім перець можна нарізати кільцями. У другому випадку розріжте перець уздовж на дві половини і ножем відокремте м'якоть від серцевини.Jun 4, 2019
Як зняти шкірку з перцю
- рівномірно оберніть плоди фольгою;
- помістіть на 30 хвилин у духовку, розігріту до 250 градусів;
- дістаньте, розгорніть і дайте перцям охолонути;
- потягніть за шапочку перцю, Витягніть середину з насінням;
- розгорніть овоч навпіл;
- акуратно потягуючи за край, зніміть шкірку.
Щоб змусити рослину кущитися, прищипують верхівку на головних стеблах на рівні 25-30 см від рівня ґрунту та видаляють коронні бутони. Основу куща перцю становитимуть 4-5 скелетних пагонів першого порядку. Інші видаляють. Решта процесу формування пов'язана з прищипуванням зайвих пагонів.
4 За допомогою окропу
- У каструлі закип'ятіть воду.
- Підготуйте миску з холодною водою.
- Покладіть болгарську перець у киплячу воду. …
- Через 8-12 хвилин за допомогою шумівки перекладіть болгарську перець у дуже холодну воду.
- Ще через кілька хвилин з перцю можна, можливо знімати шкірку.