Як зробити борошно із зеленої гречки

Щоб отримати борошно, зелену гречку ретельно перебирають, промивають, висушують. Після того, як крупа повністю просохла, її перемелюють за допомогою кавомолки, блендера, кухонного комбайна або спеціального млина. Молоть борошна потрібно стільки, скільки потрібно на найближчі 3-5 днів.

Як приготувати гречане борошно своїми руками?

Дуже просто: подрібніть гречану крупу в потужному комбайні та просійте її. Тісто з гречаного борошна виходить смачним, розсипчастим та ароматним.

Чи можна зробити гречане борошно з гречаної крупи?

Помістіть близько 2 чашок сирої гречаної крупи у суху чи вологу ємність вашого Vitamix або потужного блендера. Кавомолка також добре працює (вона не використовується для кави), проте вам потрібно буде обробляти близько 1/3 чашки за раз. Перемішуйте, поки не утвориться дрібне борошно.