З чого роблять кінську ковбасу

Склад: конина, жир-сирець кінський, спеції та сіль. Махан – ковбаса з конини. Відрізняється делікатним смаком, який визначає конина, твердою пружною структурою і водночас приємно тане у роті. Ковбаса махан має характерний вигляд, пружну щільність та зріз.

Яку ковбасу роблять із конини?

«Козилик» – Традиційна назва ковбаси з конини. Стане цікавим наповненням для бутербродів та доповненням до м'ясної тарілки. На відміну від м'яса інших тварин у коніні мало холестерину, що визначає її дієтичну цінність.

Як зробити кінську ковбасу?

Дрібнонарізане сало змішують із фаршем: утворюється звична для нашого ока суміш для ковбасних виробів. Після цього береться циновка, на ній розстилається харчова плівка – і формуються ковбаски. Готову сиров'ялену кінську ковбасу в домашніх умовах ставлять на решітку і поміщають у вентильоване місце.Похожі